Ударни вести
  1. СУПЕР ЛИГА и ПЛЕЈАУТ: МЗТ Скопје Аеродром поуспешен во градското дерби, прва победа за Вардар во тековната сезона
  2. СУПЕР ЛИГА и ПЛЕЈАУТ ЛИГА: Викенд на суперинтересни дуели во третото коло
  3. Соопштение по повод одлуката на Арбитражата на МКФ за жалбата на КК Куманово
  4. Соопштение од Судиската комисија на МКФ
  5. СУПЕР ЛИГА: Победи за Работнички и за Карпош Соколи во второто коло
delegation icon
Делегирање
Суперлига и Плејаут
delegation icon
Делегирање
Прва лига жени
delegation icon
Делегирање
Втора лига мажи
delegation icon
Делегирање
Трета лига мажи
delegation icon
Делегирање
М20
delegation icon
Делегирање
Младински лиги
delegation icon
Термини
Заостанати МЛ
delegation icon
Делегирање
Куп
newsletter icon
Билтен
Сениорски лиги
newsletter icon
Билтен
Младински лиги
newsletter icon
Билтен
Куп

Супер Лига

домаќин гостин резултат
Куманово 2009 Кожув 108 - 103
Карпош Соколи Работнички 94 - 90
МЗТ Скопје-Аеродром Фени Индустри 86 - 59
домаќин гостин резултат
Кожув МЗТ Скопје-Аеродром 71 - 77
Фени Индустри Карпош Соколи 78 - 90
Работнички Куманово 2009 87 - 69
домаќин гостин резултат
МЗТ Скопје-Аеродром Работнички 87 - 68
Кожув Фени Индустри 83 - 76
Куманово 2009 Карпош Соколи 88 - 91
домаќин гостин резултат
Фени Индустри Куманово 2009
Работнички Кожув
Карпош Соколи МЗТ Скопје-Аеродром
домаќин гостин резултат
Работнички Фени Индустри
МЗТ Скопје-Аеродром Куманово 2009
Кожув Карпош Соколи
домаќин гостин резултат
Фени Индустри МЗТ Скопје-Аеродром
Работнички Карпош Соколи
Кожув Куманово 2009
домаќин гостин резултат
Карпош Соколи Фени Индустри
МЗТ Скопје-Аеродром Кожув
Куманово 2009 Работнички
домаќин гостин резултат
Фени Индустри Кожув
Карпош Соколи Куманово 2009
Работнички МЗТ Скопје-Аеродром
домаќин гостин резултат
Куманово 2009 Фени Индустри
Кожув Работнички
МЗТ Скопје-Аеродром Карпош Соколи
домаќин гостин резултат
Фени Индустри Работнички
Куманово 2009 МЗТ Скопје-Аеродром
Карпош Соколи Кожув
# Тим П И БОД
1 3 0 6
2 3 0 6
3 1 2 4
4 1 2 4
5 1 2 4
6 0 3 3

МКФ Live Stream


Медиа

Спонзори