Ударни вести
  1. Информација за втор преоден рок во сите лиги за сезона 2018/2019
  2. Информација за преоден рок во сите лиги за сезона 2018/2019
  3. Прв дел од планираната едукација на тренерите
  4. ИНФОРМАЦИЈА ЗА ПРЕОДЕН РОК ВО СИТЕ ЛИГИ ЗА СЕЗОНАТА 2017/2018
  5. Соопштение до јавноста

Трета Лига


# Тим П И БОД
1 14 4 32
2 14 4 32
3 13 5 31
4 12 6 30
5 12 6 29
6 9 9 27
7 7 11 25
8 6 12 23
9 3 15 20
10 0 18 18
домаќин гостин инфо
Спарта Спорт Тим
Борец Баскет Дамвер
Феникс 2010 Дино Баскет
Баскет Кам Партизан Мулти Шпед
Плачковица Пинк Пантери
домаќин гостин инфо
Дино Баскет Спарта
Плачковица Феникс 2010
Спорт Тим Борец Баскет
Пинк Пантери Партизан Мулти Шпед
Дамвер Баскет Кам
домаќин гостин инфо
Спарта Плачковица
Борец Баскет Дино Баскет
Партизан Мулти Шпед Дамвер
Баскет Кам Спорт Тим
Феникс 2010 Пинк Пантери
домаќин гостин инфо
Дино Баскет Баскет Кам
Феникс 2010 Спарта
Плачковица Борец Баскет
Спорт Тим Партизан Мулти Шпед
Пинк Пантери Дамвер
домаќин гостин инфо
Борец Баскет Феникс 2010
Дамвер Спорт Тим
Партизан Мулти Шпед Дино Баскет
Баскет Кам Плачковица
Спарта Пинк Пантери
домаќин гостин инфо
Феникс 2010 Баскет Кам
Плачковица Партизан Мулти Шпед
Пинк Пантери Спорт Тим
Дино Баскет Дамвер
Спарта Борец Баскет
домаќин гостин инфо
Баскет Кам Спарта
Борец Баскет Пинк Пантери
Дамвер Плачковица
Партизан Мулти Шпед Феникс 2010
Спорт Тим Дино Баскет
домаќин гостин инфо
Спарта Партизан Мулти Шпед
Пинк Пантери Дино Баскет
Борец Баскет Баскет Кам
Феникс 2010 Дамвер
Плачковица Спорт Тим
домаќин гостин инфо
Партизан Мулти Шпед Борец Баскет
Дамвер Спарта
Дино Баскет Плачковица
Спорт Тим Феникс 2010
Баскет Кам Пинк Пантери
домаќин гостин инфо
Спорт Тим Спарта
Партизан Мулти Шпед Баскет Кам
Пинк Пантери Плачковица
Феникс 2010 Дино Баскет
Дамвер Борец Баскет
домаќин гостин инфо
Борец Баскет Спорт Тим
Спарта Дино Баскет
Партизан Мулти Шпед Пинк Пантери
Феникс 2010 Плачковица
Баскет Кам Дамвер
домаќин гостин инфо
Пинк Пантери Феникс 2010
Дино Баскет Борец Баскет
Плачковица Спарта
Спорт Тим Баскет Кам
Дамвер Партизан Мулти Шпед
домаќин гостин инфо
Баскет Кам Дино Баскет
Борец Баскет Плачковица
Дамвер Пинк Пантери
Партизан Мулти Шпед Спорт Тим
Спарта Феникс 2010
домаќин гостин инфо
Дино Баскет Партизан Мулти Шпед
Пинк Пантери Спарта
Феникс 2010 Борец Баскет
Плачковица Баскет Кам
Спорт Тим Дамвер
домаќин гостин инфо
Баскет Кам Феникс 2010
Борец Баскет Спарта
Партизан Мулти Шпед Плачковица
Дамвер Дино Баскет
Спорт Тим Пинк Пантери
домаќин гостин инфо
Спарта Баскет Кам
Феникс 2010 Партизан Мулти Шпед
Дино Баскет Спорт Тим
Пинк Пантери Борец Баскет
Плачковица Дамвер
домаќин гостин инфо
Партизан Мулти Шпед Спарта
Дамвер Феникс 2010
Дино Баскет Пинк Пантери
Спорт Тим Плачковица
Баскет Кам Борец Баскет
домаќин гостин инфо
Пинк Пантери Баскет Кам
Феникс 2010 Спорт Тим
Борец Баскет Партизан Мулти Шпед
Плачковица Дино Баскет
Спарта Дамвер