Ударни вести
  1. Информација за преоден рок во сите лиги за сезона 2019/2020
  2. Листа на кандидати за упис во ДСУ Спортска Академија за учебна година 2019/2020
  3. Ажурирање на членство во ЗКТ
  4. Јавен повик за проверување на способностите за спортски вештини на учениците кај кои има интерес за запишување во Спортска Академија
  5. Распоред на натпревари од КУП 2019

М20


домаќин гостин инфо
Македонија Косово
домаќин гостин инфо
Македонија Полска
домаќин гостин инфо
Полска Македонија
домаќин гостин инфо
Македонија Романија
домаќин гостин инфо
Романија Македонија

Младинците ќе разигруваат за пласман од 9-16 место

две победи и два пораза за младинската репрезентација на ЕП

Младинците ја пречекуваат Унгарија

први пријателски натпревари за репрезентативците до 20 години

Репрезентативците до 20 години започнуват со активности

Список на кошаркари повикани за првиот собир