Ударни вести
  1. Информација за преоден рок во сите лиги за сезона 2019/2020
  2. Информација за преоден рок во сите лиги за сезона 2019/2020
  3. Листа на кандидати за упис во ДСУ Спортска Академија за учебна година 2019/2020
  4. Ажурирање на членство во ЗКТ
  5. Јавен повик за проверување на способностите за спортски вештини на учениците кај кои има интерес за запишување во Спортска Академија

М16 Жени

Коло Датум Домаќин Резултат Гостин Шифра
1 19.10.2019 БАДЕЛ 1862     0 М-16/01
  СТРУГА 2009 20 0 СТУДЕНТ Ак. М-16/02
  КРИВА ПАЛАНКА 89 25 СПОРТ ТИМ М-16/03
  ВАРДАР 79 54 ПАТРИОТ 2016 М-16/04
  ШКУПИ 31 38 МВП СТРУМИЦА М-16/05
  ПРОБАСКЕТ АК. 23 77 ТРОКАЛ М-16/06
2 02.11.2019 0     ТРОКАЛ М-16/07
  МВП СТРУМИЦА 49 57 ПРОБАСКЕТ АК. М-16/08
  ПАТРИОТ 2016 62 42 ШКУПИ М-16/09
  СПОРТ ТИМ 30 106 ВАРДАР М-16/10
службена СТУДЕНТ Ак. 0 20 КРИВА ПАЛАНКА М-16/11
  БАДЕЛ 1862 74 36 СТРУГА 2009 М-16/12
3 16.11.2019 СТРУГА 2009     0 М-16/13
  КРИВА ПАЛАНКА 72 77 БАДЕЛ 1862 М-16/14
  ВАРДАР     СТУДЕНТ Ак. М-16/15
  ШКУПИ 43 29 СПОРТ ТИМ М-16/16
14.12.2019 ПРОБАСКЕТ АК.     ПАТРИОТ 2016 М-16/17
  ТРОКАЛ 95 47 МВП СТРУМИЦА М-16/18
4 30.11.2019 0     МВП СТРУМИЦА М-16/19
  ПАТРИОТ 2016     ТРОКАЛ М-16/20
  СПОРТ ТИМ 46 54 ПРОБАСКЕТ АК. М-16/21
  СТУДЕНТ Ак.     ШКУПИ М-16/22
  БАДЕЛ 1862     ВАРДАР М-16/23
  СТРУГА 2009     КРИВА ПАЛАНКА М-16/24
5 07.12.2019 КРИВА ПАЛАНКА     0 М-16/25
  ВАРДАР     СТРУГА 2009 М-16/26
  ШКУПИ     БАДЕЛ 1862 М-16/27
  ПРОБАСКЕТ АК.     СТУДЕНТ Ак. М-16/28
  ТРОКАЛ     СПОРТ ТИМ М-16/29
  МВП СТРУМИЦА     ПАТРИОТ 2016 М-16/30
6 14.12.2019 0     ПАТРИОТ 2016 М-16/31
  СПОРТ ТИМ     МВП СТРУМИЦА М-16/32
  СТУДЕНТ Ак.     ТРОКАЛ М-16/33
  БАДЕЛ 1862     ПРОБАСКЕТ АК. М-16/34
  СТРУГА 2009     ШКУПИ М-16/35
  КРИВА ПАЛАНКА     ВАРДАР М-16/36
7 21.12.2019 ВАРДАР     0 М-16/37
  ШКУПИ     КРИВА ПАЛАНКА М-16/38
  ПРОБАСКЕТ АК. 28 58 СТРУГА 2009 М-16/39
  ТРОКАЛ     БАДЕЛ 1862 М-16/40
  МВП СТРУМИЦА     СТУДЕНТ Ак. М-16/41
  ПАТРИОТ 2016     СПОРТ ТИМ М-16/42
8 28.12.2019 0     СПОРТ ТИМ М-16/43
  СТУДЕНТ Ак.     ПАТРИОТ 2016 М-16/44
  БАДЕЛ 1862     МВП СТРУМИЦА М-16/45
  СТРУГА 2009 42 43 ТРОКАЛ М-16/46
  КРИВА ПАЛАНКА     ПРОБАСКЕТ АК. М-16/47
  ВАРДАР     ШКУПИ М-16/48
9 01.02.2020 ШКУПИ     0 М-16/49
  ПРОБАСКЕТ АК.     ВАРДАР М-16/50
  ТРОКАЛ     КРИВА ПАЛАНКА М-16/51
  МВП СТРУМИЦА     СТРУГА 2009 М-16/52
  ПАТРИОТ 2016     БАДЕЛ 1862 М-16/53
  СПОРТ ТИМ     СТУДЕНТ Ак. М-16/54
10 16.02.2020 0     СТУДЕНТ Ак. М-16/55
  БАДЕЛ 1862     СПОРТ ТИМ М-16/56
  СТРУГА 2009     ПАТРИОТ 2016 М-16/57
  КРИВА ПАЛАНКА     МВП СТРУМИЦА М-16/58
  ВАРДАР     ТРОКАЛ М-16/59
одиграна ШКУПИ 19 44 ПРОБАСКЕТ АК. М-16/60
11 23.02.2020 ПРОБАСКЕТ АК.     0 М-16/61
  ТРОКАЛ     ШКУПИ М-16/62
  МВП СТРУМИЦА     ВАРДАР М-16/63
  ПАТРИОТ 2016     КРИВА ПАЛАНКА М-16/64
  СПОРТ ТИМ     СТРУГА 2009 М-16/65
  СТУДЕНТ Ак.     БАДЕЛ 1862 М-16/66
Коло Датум Домаќин Резултат Гостин Шифра
12 01.03.2020 0     БАДЕЛ 1862 М-16/67
  СТУДЕНТ Ак.     СТРУГА 2009 М-16/68
  СПОРТ ТИМ     КРИВА ПАЛАНКА М-16/69
  ПАТРИОТ 2016     ВАРДАР М-16/70
  МВП СТРУМИЦА     ШКУПИ М-16/71
  ТРОКАЛ     ПРОБАСКЕТ АК. М-16/72
13 08.03.2020 ТРОКАЛ     0 М-16/73
  ПРОБАСКЕТ АК.     МВП СТРУМИЦА М-16/74
  ШКУПИ     ПАТРИОТ 2016 М-16/75
  ВАРДАР     СПОРТ ТИМ М-16/76
  КРИВА ПАЛАНКА     СТУДЕНТ Ак. М-16/77
  СТРУГА 2009     БАДЕЛ 1862 М-16/78
14 15.03.2020 0     СТРУГА 2009 М-16/79
  БАДЕЛ 1862     КРИВА ПАЛАНКА М-16/80
  СТУДЕНТ Ак.     ВАРДАР М-16/81
  СПОРТ ТИМ     ШКУПИ М-16/82
  ПАТРИОТ 2016     ПРОБАСКЕТ АК. М-16/83
  МВП СТРУМИЦА     ТРОКАЛ М-16/84
15 22.03.2020 МВП СТРУМИЦА     0 М-16/85
  ТРОКАЛ     ПАТРИОТ 2016 М-16/86
  ПРОБАСКЕТ АК.     СПОРТ ТИМ М-16/87
  ШКУПИ     СТУДЕНТ Ак. М-16/88
  ВАРДАР     БАДЕЛ 1862 М-16/89
  КРИВА ПАЛАНКА     СТРУГА 2009 М-16/90
16 29.03.2020 0     КРИВА ПАЛАНКА М-16/91
  СТРУГА 2009     ВАРДАР М-16/92
  БАДЕЛ 1862     ШКУПИ М-16/93
  СТУДЕНТ Ак.     ПРОБАСКЕТ АК. М-16/94
  СПОРТ ТИМ     ТРОКАЛ М-16/95
  ПАТРИОТ 2016     МВП СТРУМИЦА М-16/96
17 12.04.2020 ПАТРИОТ 2016     0 М-16/97
  МВП СТРУМИЦА     СПОРТ ТИМ М-16/98
  ТРОКАЛ     СТУДЕНТ Ак. М-16/99
  ПРОБАСКЕТ АК.     БАДЕЛ 1862 М-16/100
  ШКУПИ     СТРУГА 2009 М-16/101
  ВАРДАР     КРИВА ПАЛАНКА М-16/102
18 26.04.2020 0     ВАРДАР М-16/103
  КРИВА ПАЛАНКА     ШКУПИ М-16/104
  СТРУГА 2009     ПРОБАСКЕТ АК. М-16/105
  БАДЕЛ 1862     ТРОКАЛ М-16/106
  СТУДЕНТ Ак.     МВП СТРУМИЦА М-16/107
  СПОРТ ТИМ     ПАТРИОТ 2016 М-16/108
19 09.05.2020 СПОРТ ТИМ     0 М-16/109
  ПАТРИОТ 2016     СТУДЕНТ Ак. М-16/110
  МВП СТРУМИЦА     БАДЕЛ 1862 М-16/111
  ТРОКАЛ     СТРУГА 2009 М-16/112
  ПРОБАСКЕТ АК.     КРИВА ПАЛАНКА М-16/113
  ШКУПИ     ВАРДАР М-16/114
20 17.05.2020 0     ШКУПИ М-16/115
  ВАРДАР     ПРОБАСКЕТ АК. М-16/116
  КРИВА ПАЛАНКА     ТРОКАЛ М-16/117
  СТРУГА 2009     МВП СТРУМИЦА М-16/118
  БАДЕЛ 1862     ПАТРИОТ 2016 М-16/119
  СТУДЕНТ Ак.     СПОРТ ТИМ М-16/120
21 24.05.2020 СТУДЕНТ Ак.     0 М-16/121
  СПОРТ ТИМ     БАДЕЛ 1862 М-16/122
  ПАТРИОТ 2016     СТРУГА 2009 М-16/123
  МВП СТРУМИЦА     КРИВА ПАЛАНКА М-16/124
  ТРОКАЛ     ВАРДАР М-16/125
  ПРОБАСКЕТ АК.     ШКУПИ М-16/126
22 30.05.2020 0     ПРОБАСКЕТ АК. М-16/127
  ШКУПИ     ТРОКАЛ М-16/128
  ВАРДАР     МВП СТРУМИЦА М-16/129
  КРИВА ПАЛАНКА     ПАТРИОТ 2016 М-16/130
  СТРУГА 2009     СПОРТ ТИМ М-16/131
  БАДЕЛ 1862     СТУДЕНТ Ак. М-16/132

 

Позиција Тим ОН Поб Пор КД КП КР Бод
1 ПРОБАСКЕТ АК. 5 3 2 206 249 -43 8
2 ТРОКАЛ 3 3 0 215 112 103 6
3 СТРУГА 2009 4 2 2 156 145 11 6
4 КРИВА ПАЛАНКА 3 2 1 181 102 79 5
5 ШКУПИ 4 1 3 135 173 -38 5
6 ВАРДАР 2 2 0 185 84 101 4
7 БАДЕЛ 1862 2 2 0 151 108 43 4
8 МВП СТРУМИЦА 3 1 2 134 183 -49 4
9 СПОРТ ТИМ 4 0 4 130 292 -162 4
10 ПАТРИОТ 2016 2 1 1 116 121 -5 3
11 СТУДЕНТ Ак. 2 0 2 0 40 -40 2