Ударни вести
  1. Информација за втор преоден рок во сите лиги за сезона 2018/2019
  2. Информација за преоден рок во сите лиги за сезона 2018/2019
  3. Прв дел од планираната едукација на тренерите
  4. ИНФОРМАЦИЈА ЗА ПРЕОДЕН РОК ВО СИТЕ ЛИГИ ЗА СЕЗОНАТА 2017/2018
  5. Соопштение до јавноста

М15


# Тим П И БОД
1 13 3 29
2 13 2 27
3 12 3 27
4 10 6 26
5 9 7 25
6 9 7 25
7 9 5 23
8 7 8 22
9 5 10 20
10 3 12 18
11 2 14 17
12 0 15 14
домаќин гостин инфо
Партизан Мулти Шпед 2 Ринија
Работнички Шкупи
Струмица ФМП Академија
Феникс 2010 Дино Баскет
Вардар МЗТ Скопје Аеродром
Партизан Мулти Шпед 1 АБА Струмица
домаќин гостин инфо
МЗТ Скопје Аеродром Работнички
АБА Струмица Партизан Мулти Шпед 2
Ринија Феникс 2010
ФМП Академија Партизан Мулти Шпед 1
Струмица Шкупи
Дино Баскет Вардар
домаќин гостин инфо
Работнички Дино Баскет
Феникс 2010 АБА Струмица
Струмица Партизан Мулти Шпед 1
Вардар Ринија
Шкупи МЗТ Скопје Аеродром
Партизан Мулти Шпед 2 ФМП Академија
домаќин гостин инфо
АБА Струмица Вардар
Струмица МЗТ Скопје Аеродром
Дино Баскет Шкупи
Ринија Работнички
Партизан Мулти Шпед 1 Партизан Мулти Шпед 2
ФМП Академија Феникс 2010
домаќин гостин инфо
Феникс 2010 Партизан Мулти Шпед 1
Работнички АБА Струмица
Шкупи Ринија
МЗТ Скопје Аеродром Дино Баскет
Вардар ФМП Академија
Струмица Партизан Мулти Шпед 2
домаќин гостин инфо
АБА Струмица Шкупи
ФМП Академија Работнички
Партизан Мулти Шпед 1 Вардар
Партизан Мулти Шпед 2 Феникс 2010
Струмица Дино Баскет
Ринија МЗТ Скопје Аеродром
домаќин гостин инфо
Работнички Партизан Мулти Шпед 1
Феникс 2010 Струмица
Вардар Партизан Мулти Шпед 2
Шкупи ФМП Академија
МЗТ Скопје Аеродром АБА Струмица
Дино Баскет Ринија
домаќин гостин инфо
АБА Струмица Дино Баскет
Партизан Мулти Шпед 1 Шкупи
Партизан Мулти Шпед 2 Работнички
Феникс 2010 Вардар
Струмица Ринија
ФМП Академија МЗТ Скопје Аеродром
домаќин гостин инфо
Дино Баскет ФМП Академија
Работнички Феникс 2010
Вардар Струмица
Ринија АБА Струмица
МЗТ Скопје Аеродром Партизан Мулти Шпед 1
Партизан Мулти Шпед 2 Шкупи
домаќин гостин инфо
Партизан Мулти Шпед 1 Дино Баскет
Партизан Мулти Шпед 2 МЗТ Скопје Аеродром
Вардар Работнички
ФМП Академија Ринија
Феникс 2010 Шкупи
Струмица АБА Струмица
домаќин гостин инфо
Ринија Партизан Мулти Шпед 1
Шкупи Вардар
АБА Струмица ФМП Академија
МЗТ Скопје Аеродром Феникс 2010
Работнички Струмица
Дино Баскет Партизан Мулти Шпед 2
домаќин гостин инфо
Шкупи Работнички
АБА Струмица Партизан Мулти Шпед 1
Партизан Мулти Шпед 2 Ринија
Дино Баскет Феникс 2010
ФМП Академија Струмица
МЗТ Скопје Аеродром Вардар
домаќин гостин инфо
Феникс 2010 Ринија
Работнички МЗТ Скопје Аеродром
Шкупи Струмица
Партизан Мулти Шпед 1 ФМП Академија
Партизан Мулти Шпед 2 АБА Струмица
Вардар Дино Баскет
домаќин гостин инфо
МЗТ Скопје Аеродром Шкупи
Партизан Мулти Шпед 1 Струмица
ФМП Академија Партизан Мулти Шпед 2
Ринија Вардар
Дино Баскет Работнички
АБА Струмица Феникс 2010
домаќин гостин инфо
МЗТ Скопје Аеродром Струмица
Шкупи Дино Баскет
Работнички Ринија
Вардар АБА Струмица
Феникс 2010 ФМП Академија
Партизан Мулти Шпед 2 Партизан Мулти Шпед 1
домаќин гостин инфо
АБА Струмица Работнички
Партизан Мулти Шпед 2 Струмица
Партизан Мулти Шпед 1 Феникс 2010
ФМП Академија Вардар
Ринија Шкупи
Дино Баскет МЗТ Скопје Аеродром

Нема активни вести во оваа категорија! Ве молиме вратете се на Почетна