Ударни вести
  1. ФОТО: М20 - Македонија подобра од Косово
  2. Репрезентативците до 16 години ќе учествуваат на меѓународен турнир во Истанбул
  3. Скратен списокот на кошаркарки повикани за првиот собир на репрезентацијата до 16 години
  4. Список на кошаркари повикани за прв собир на репрезентацијата до 16 години
  5. Оваа репрезентација има капацитет за поголеми дострели!

А Репрезентација


# Тим П И БОД
1 3 0 6
2 2 1 5
3 1 2 4
4 0 3 3
домаќин гостин инфо
Босна и Херцеговина (1) Јапонија (3)
Македонија (2) Бугарија (0)
домаќин гостин инфо
Бугарија (0) Босна и Херцеговина (1)
Јапонија (3) Македонија (2)
домаќин гостин инфо
Бугарија (0) Јапонија (3)
Македонија (2) Босна и Херцеговина (1)

31.03.2017
Сениорската женска репрезентација пријавена на квалификациите за Евробаскет 2019

Сениорките повторно се враќаат на кошаркарската сцена, целта е јасна – пласман на ЕП 2019!