Ударни вести
  1. Кошаркарите од проектот „Заедно до U16“ на камп во Бугарија
  2. Репрезентативците до 14 години заминаа за Словенија
  3. Одржан технички состанок пред почетокот на ЕП в Скопје
  4. ФИБА измени на кошаркарски правила
  5. Само еден ден до почетокот на ЕП в Скопје

М16


# Тим П И БОД
1 3 0 6
2 1 2 4
3 0 2 2
4 0 0 0
домаќин гостин инфо
Македонија (1) Израел (3)
домаќин гостин инфо
Израел (3) Македонија (1)
домаќин гостин инфо
Бугарија (0) Израел (3)
домаќин гостин инфо
Македонија (1) Бугарија (0)
домаќин гостин инфо
Македонија (1) Шведска (0)

12.02.2017
Одржан првиот селективен тренинг за кошаркарки родени 1999/2000 односно 2001/2002 година

Кошаркарките до 16 и до 18 години на ’прва проверка’ пред координаторот Вангеловска