Ударни вести
  1. Информација за втор преоден рок во сите лиги за сезона 2018/2019
  2. Информација за преоден рок во сите лиги за сезона 2018/2019
  3. Прв дел од планираната едукација на тренерите
  4. ИНФОРМАЦИЈА ЗА ПРЕОДЕН РОК ВО СИТЕ ЛИГИ ЗА СЕЗОНАТА 2017/2018
  5. Соопштение до јавноста

М14

Селективен тренинг за кошаркари родени 2003 година

Втор селективен тренинг за кошаркарите до 14 години

Одржан првиот селективен тренинг за кошаркари родени 2003 година

Кошаркарите до 14 години го одработија првиот селективен тренинг

Селективен тренинг за кошаркари родени 2003 година

Јуниорите ги започнуваат репрезентативните обврски