Ударни вести
  1. Информација за преоден рок во сите лиги за сезона 2019/2020
  2. Листа на кандидати за упис во ДСУ Спортска Академија за учебна година 2019/2020
  3. Ажурирање на членство во ЗКТ
  4. Јавен повик за проверување на способностите за спортски вештини на учениците кај кои има интерес за запишување во Спортска Академија
  5. Распоред на натпревари од КУП 2019

Младински Лиги Мажи

М18 ОРОЛОЏО

Распоред на натпревари

М16 ОРОЛОЏО

Распоред на натпревари

М15

Распоред на натпревари

М14 Група Б

Распоред на натпревари

М14 Група А

Распоред на натпревари

М18 Прва лига

Распоред на натпревари