Ударни вести
  1. Информација за преоден рок во сите лиги за сезона 2019/2020
  2. Листа на кандидати за упис во ДСУ Спортска Академија за учебна година 2019/2020
  3. Ажурирање на членство во ЗКТ
  4. Јавен повик за проверување на способностите за спортски вештини на учениците кај кои има интерес за запишување во Спортска Академија
  5. Распоред на натпревари од КУП 2019

Прва Лига


# Тим П И БОД
1 19 1 39
2 19 1 39
3 15 5 35
4 14 6 34
5 11 9 31
6 10 10 29
7 8 12 28
8 5 15 25
9 5 15 25
10 2 18 22
11 2 18 22
домаќин гостин инфо
Патриот 2016 Вардар
Работнички Бадел 1862
Струга 2009 Шкупи
Крива Паланка Пелистер
Гостивар Баскет Кам
домаќин гостин инфо
Баскет Кам Патриот 2016
Пелистер Трокал
Бадел 1862 Гостивар
Шкупи Работнички
Вардар Крива Паланка
домаќин гостин инфо
Баскет Кам Бадел 1862
Трокал Вардар
Гостивар Шкупи
Крива Паланка Патриот 2016
Струга 2009 Пелистер
домаќин гостин инфо
Патриот 2016 Бадел 1862
Вардар Струга 2009
Шкупи Баскет Кам
Пелистер Работнички
Крива Паланка Трокал
домаќин гостин инфо
Струга 2009 Крива Паланка
Трокал Патриот 2016
Работнички Вардар
Гостивар Пелистер
Бадел 1862 Шкупи
домаќин гостин инфо
Патриот 2016 Шкупи
Пелистер Баскет Кам
Трокал Струга 2009
Крива Паланка Работнички
Вардар Гостивар
домаќин гостин инфо
Гостивар Крива Паланка
Бадел 1862 Пелистер
Струга 2009 Патриот 2016
Баскет Кам Вардар
Работнички Трокал
домаќин гостин инфо
Трокал Гостивар
Пелистер Шкупи
Вардар Бадел 1862
Струга 2009 Работнички
Крива Паланка Баскет Кам
домаќин гостин инфо
Бадел 1862 Крива Паланка
Баскет Кам Трокал
Гостивар Струга 2009
Шкупи Вардар
Работнички Патриот 2016
домаќин гостин инфо
Струга 2009 Баскет Кам
Работнички Гостивар
Патриот 2016 Пелистер
Трокал Бадел 1862
Крива Паланка Шкупи
домаќин гостин инфо
Пелистер Вардар
Шкупи Трокал
Бадел 1862 Струга 2009
Гостивар Патриот 2016
Баскет Кам Работнички
домаќин гостин инфо
Баскет Кам Гостивар
Пелистер Крива Паланка
Шкупи Струга 2009
Вардар Патриот 2016
Бадел 1862 Работнички
домаќин гостин инфо
Работнички Шкупи
Трокал Пелистер
Крива Паланка Вардар
Гостивар Бадел 1862
Патриот 2016 Баскет Кам
домаќин гостин инфо
Пелистер Струга 2009
Вардар Трокал
Бадел 1862 Баскет Кам
Шкупи Гостивар
Патриот 2016 Крива Паланка
домаќин гостин инфо
Струга 2009 Вардар
Баскет Кам Шкупи
Бадел 1862 Патриот 2016
Работнички Пелистер
Трокал Крива Паланка
домаќин гостин инфо
Шкупи Бадел 1862
Пелистер Гостивар
Крива Паланка Струга 2009
Вардар Работнички
Патриот 2016 Трокал
домаќин гостин инфо
Гостивар Вардар
Работнички Крива Паланка
Трокал Струга 2009
Баскет Кам Пелистер
Шкупи Патриот 2016
домаќин гостин инфо
Трокал Работнички
Патриот 2016 Струга 2009
Пелистер Бадел 1862
Крива Паланка Гостивар
Вардар Баскет Кам
домаќин гостин инфо
Работнички Струга 2009
Шкупи Пелистер
Баскет Кам Крива Паланка
Гостивар Трокал
Бадел 1862 Вардар
домаќин гостин инфо
Струга 2009 Гостивар
Трокал Баскет Кам
Патриот 2016 Работнички
Крива Паланка Бадел 1862
Вардар Шкупи
домаќин гостин инфо
Баскет Кам Струга 2009
Шкупи Крива Паланка
Гостивар Работнички
Пелистер Патриот 2016
Бадел 1862 Трокал
домаќин гостин инфо
Патриот 2016 Гостивар
Трокал Шкупи
Вардар Пелистер
Работнички Баскет Кам
Струга 2009 Бадел 1862

Натпреварот помеѓу Бадел 1862 и Вардар во живо на МОК ТВ

Дерби дуелот од ПЛЖ во живо на YouTube каналот на МОК