Ударни вести
  1. Информација за преоден рок во сите лиги за сезона 2018/2019
  2. Прв дел од планираната едукација на тренерите
  3. ИНФОРМАЦИЈА ЗА ПРЕОДЕН РОК ВО СИТЕ ЛИГИ ЗА СЕЗОНАТА 2017/2018
  4. Соопштение до јавноста
  5. КОНКУРС за кошаркарски судии

А Репрезентација


# Тим П И БОД
1 3 0 6
2 2 1 5
3 2 2 4
4 0 4 4
домаќин гостин инфо
Босна и Херцеговина Холандија
Македонија Португалија
домаќин гостин инфо
Португалија Босна и Херцеговина
Холандија Македонија
домаќин гостин инфо
Македонија Босна и Херцеговина
Холандија Португалија

Најлесно е да се каже заминувам

Репрезентативниот дрес треба да е чест

Одиме на победа!

да ја решиме Словачка како во Попрад...

Со „Sportive“ заедно до нови успеси

Сите селекции ќе носат опрема од „Sportive“

Сениорите започнуваат со активностите

ПОШИРОК СПИСОК НА КОШАРКАРИ ПОВИКАНИ ЗА ПОДГОТВИТЕЛНИОТ ПЕРИОД

Комплетиран стручниот штаб на сениорската репрезентација

Јончевски и Малинков се приклучија кон стручниот штаб