Ударни вести
  1. Прв дел од планираната едукација на тренерите
  2. ИНФОРМАЦИЈА ЗА ПРЕОДЕН РОК ВО СИТЕ ЛИГИ ЗА СЕЗОНАТА 2017/2018
  3. Соопштение до јавноста
  4. КОНКУРС за кошаркарски судии
  5. Распоред Прва лига (МАЖИ) 2017/2018

Вести

Одржан состанок со клубовите кои се натпреваруваат во младинските категории

потенцирани мерките на МКФ за субвенции на младинските категории

Билтен 1 во сениорски и младински лиги за сезона 17-18

Пријавени екипи во сениорски и младински лиги за сезона 17-18

Завршницата од првенството во М12 ќе се одигра во „Јане Сандански“

МЗТ Скопје Аеродром победи на лицитацијата за организатор на завршницата

Јанко Луковски и Марјан Лазовски закажуваат демонстративни тренинзи

Присуството на сите селектори, како и членовите на стручните штабови (и кондициските тренери) е задолжително!