Ударни вести
  1. КОНКУРС за кошаркарски судии
  2. Распоред Прва лига (МАЖИ) 2017/2018
  3. Одржан ждребот за Првата лига (мажи)
  4. Соопштение до јавноста
  5. Конкурс за добивање на тренерски лиценци за сезона 2017/2018

Прва Лига


# Тим П И БОД
1 9 0 18
2 8 1 17
3 6 3 15
4 5 4 14
5 5 4 14
6 5 4 14
7 5 3 13
8 4 5 13
9 2 7 11
10 2 7 11
11 1 8 10
12 1 7 9
домаќин гостин инфо
Куманово 2009 (5) Работнички (9)
Струмица (1) АВ Охрид (4)
Кожув (1) Блокотехна (8)
Пелистер (2) Шкупи (2)
Фени Индустри (5) Гостивар (6)
МЗТ Скопје Аеродром (5) Карпош Соколи (5)

Прва лига видео

домаќин гостин инфо
Карпош Соколи (5) Струмица (1)
Гостивар (6) Кожув (1)
АВ Охрид (4) Куманово 2009 (5)
Блокотехна (8) Пелистер (2)
Работнички (9) Фени Индустри (5)
Шкупи (2) МЗТ Скопје Аеродром (5)

Прва лига видео

домаќин гостин инфо
Шкупи (2) Блокотехна (8)
Фени Индустри (5) АВ Охрид (4)
Куманово 2009 (5) Карпош Соколи (5)
Пелистер (2) Гостивар (6)
Кожув (1) Работнички (9)
Струмица (1) МЗТ Скопје Аеродром (5)

Прва лига видео

домаќин гостин инфо
Работнички (9) Пелистер (2)
Гостивар (6) Шкупи (2)
АВ Охрид (4) Кожув (1)
Карпош Соколи (5) Фени Индустри (5)
Струмица (1) Куманово 2009 (5)
МЗТ Скопје Аеродром (5) Блокотехна (8)

Прва лига видео

домаќин гостин инфо
Пелистер (2) АВ Охрид (4)
Кожув (1) Карпош Соколи (5)
Фени Индустри (5) Струмица (1)
Блокотехна (8) Гостивар (6)
Шкупи (2) Работнички (9)
Куманово 2009 (5) МЗТ Скопје Аеродром (5)

Прва лига видео

домаќин гостин инфо
АВ Охрид (4) Шкупи (2)
Работнички (9) Блокотехна (8)
Струмица (1) Кожув (1)
Куманово 2009 (5) Фени Индустри (5)
Карпош Соколи (5) Пелистер (2)
МЗТ Скопје Аеродром (5) Гостивар (6)

Прва лига видео

домаќин гостин инфо
Пелистер (2) Струмица (1)
Блокотехна (8) АВ Охрид (4)
Кожув (1) Куманово 2009 (5)
Шкупи (2) Карпош Соколи (5)
Гостивар (6) Работнички (9)
Фени Индустри (5) МЗТ Скопје Аеродром (5)

Прва лига видео

домаќин гостин инфо
Струмица (1) Шкупи (2)
АВ Охрид (4) Гостивар (6)
Куманово 2009 (5) Пелистер (2)
Фени Индустри (5) Кожув (1)
Карпош Соколи (5) Блокотехна (8)
МЗТ Скопје Аеродром (5) Работнички (9)

Прва лига видео

домаќин гостин инфо
Блокотехна (8) Струмица (1)
Пелистер (2) Фени Индустри (5)
Шкупи (2) Куманово 2009 (5)
Гостивар (6) Карпош Соколи (5)
Работнички (9) АВ Охрид (4)
Кожув (1) МЗТ Скопје Аеродром (5)

Прва лига видео

домаќин гостин инфо
Фени Индустри (5) Шкупи (2)
Струмица (1) Гостивар (6)
Кожув (1) Пелистер (2)
МЗТ Скопје Аеродром (5) АВ Охрид (4)
Карпош Соколи (5) Работнички (9)
Куманово 2009 (5) Блокотехна (8)

Прва лига видео

домаќин гостин инфо
Пелистер (2) МЗТ Скопје Аеродром (5)
Шкупи (2) Кожув (1)
Гостивар (6) Куманово 2009 (5)
АВ Охрид (4) Карпош Соколи (5)
Блокотехна (8) Фени Индустри (5)
Работнички (9) Струмица (1)

Прва лига видео

домаќин гостин инфо
Шкупи (2) Пелистер (2)
Гостивар (6) Фени Индустри (5)
АВ Охрид (4) Струмица (1)
Блокотехна (8) Кожув (1)
Карпош Соколи (5) МЗТ Скопје Аеродром (5)
Работнички (9) Куманово 2009 (5)

Прва лига видео

домаќин гостин инфо
Струмица (1) Карпош Соколи (5)
МЗТ Скопје Аеродром (5) Шкупи (2)
Кожув (1) Гостивар (6)
Куманово 2009 (5) АВ Охрид (4)
Пелистер (2) Блокотехна (8)
Фени Индустри (5) Работнички (9)

Прва лига видео

домаќин гостин инфо
Гостивар (6) Пелистер (2)
АВ Охрид (4) Фени Индустри (5)
МЗТ Скопје Аеродром (5) Струмица (1)
Работнички (9) Кожув (1)
Блокотехна (8) Шкупи (2)
Карпош Соколи (5) Куманово 2009 (5)

Прва лига видео

домаќин гостин инфо
Куманово 2009 (5) Струмица (1)
Блокотехна (8) МЗТ Скопје Аеродром (5)
Фени Индустри (5) Карпош Соколи (5)
Шкупи (2) Гостивар (6)
Кожув (1) АВ Охрид (4)
Пелистер (2) Работнички (9)

Прва лига видео

домаќин гостин инфо
АВ Охрид (4) Пелистер (2)
Струмица (1) Фени Индустри (5)
Карпош Соколи (5) Кожув (1)
Работнички (9) Шкупи (2)
Гостивар (6) Блокотехна (8)
МЗТ Скопје Аеродром (5) Куманово 2009 (5)

Прва лига видео

домаќин гостин инфо
Кожув (1) Струмица (1)
Гостивар (6) МЗТ Скопје Аеродром (5)
Пелистер (2) Карпош Соколи (5)
Шкупи (2) АВ Охрид (4)
Фени Индустри (5) Куманово 2009 (5)
Блокотехна (8) Работнички (9)

Прва лига видео

домаќин гостин инфо
Струмица (1) Пелистер (2)
МЗТ Скопје Аеродром (5) Фени Индустри (5)
Куманово 2009 (5) Кожув (1)
Карпош Соколи (5) Шкупи (2)
Работнички (9) Гостивар (6)
АВ Охрид (4) Блокотехна (8)

Прва лига видео

домаќин гостин инфо
Кожув (1) Фени Индустри (5)
Шкупи (2) Струмица (1)
Работнички (9) МЗТ Скопје Аеродром (5)
Блокотехна (8) Карпош Соколи (5)
Гостивар (6) АВ Охрид (4)
Пелистер (2) Куманово 2009 (5)

Прва лига видео

домаќин гостин инфо
Фени Индустри (5) Пелистер (2)
МЗТ Скопје Аеродром (5) Кожув (1)
Куманово 2009 (5) Шкупи (2)
Карпош Соколи (5) Гостивар (6)
Струмица (1) Блокотехна (8)
АВ Охрид (4) Работнички (9)

Прва лига видео

домаќин гостин инфо
Шкупи (2) Фени Индустри (5)
Гостивар (6) Струмица (1)
Пелистер (2) Кожув (1)
АВ Охрид (4) МЗТ Скопје Аеродром (5)
Работнички (9) Карпош Соколи (5)
Блокотехна (8) Куманово 2009 (5)

Прва лига видео

домаќин гостин инфо
МЗТ Скопје Аеродром (5) Пелистер (2)
Кожув (1) Шкупи (2)
Куманово 2009 (5) Гостивар (6)
Карпош Соколи (5) АВ Охрид (4)
Фени Индустри (5) Блокотехна (8)
Струмица (1) Работнички (9)

Прва лига видео


Продолжуваат активностите во Супер лигата

Работнички на гости кај Карпош Соколи, МЗТ Скопје Аеродром го пречекува Фени индустри

Куманово посилен од Вардар

Вицешампион го совлада и Вардар (86-69)

Кавадарчани подобри од Струмица во домашното првенство

Два бода за Фени индустри по триумфот над Струмица

Нова победа за Кожув во домашното првенство

Кошаркарите на Кожув триумфално минаа низ Охрид

Работнички победнички на гости кај Пелистер

Најтрофејниот кошаркарски клуб се задржа на победничките патеки