Ударни вести
  1. Информација за преоден рок во сите лиги за сезона 2019/2020
  2. Информација за преоден рок во сите лиги за сезона 2019/2020
  3. Листа на кандидати за упис во ДСУ Спортска Академија за учебна година 2019/2020
  4. Ажурирање на членство во ЗКТ
  5. Јавен повик за проверување на способностите за спортски вештини на учениците кај кои има интерес за запишување во Спортска Академија

Втора Лига

ВТОРА ЛИГА ИСТОК МАЖИ 2018/2019


# Тим П И БОД
1 18 0 36
2 13 5 31
3 12 6 30
4 12 6 30
5 9 9 27
6 8 10 26
7 7 11 25
8 5 13 22
9 5 13 22
10 1 17 18
домаќин гостин инфо
Дино Баскет Спарта
МЗТ Скопје УНИ БАНКА Карпош Соколи 2000
Крива Паланка Баскет Кам
ТФТ Куманово 2009
домаќин гостин инфо
Куманово 2009 Дино Баскет
Академија ФМП ТФТ
Спарта МЗТ Скопје УНИ БАНКА
Баскет Кам Борец Баскет
Карпош Соколи 2000 Крива Паланка
домаќин гостин инфо
Борец Баскет Карпош Соколи 2000
Дино Баскет Академија ФМП
Лирија 77 Баскет Кам
МЗТ Скопје УНИ БАНКА Куманово 2009
Крива Паланка Спарта
домаќин гостин инфо
Спарта Борец Баскет
Куманово 2009 Крива Паланка
Академија ФМП МЗТ Скопје УНИ БАНКА
Карпош Соколи 2000 Лирија 77
ТФТ Дино Баскет
домаќин гостин инфо
МЗТ Скопје УНИ БАНКА ТФТ
Борец Баскет Куманово 2009
Лирија 77 Спарта
Крива Паланка Академија ФМП
домаќин гостин инфо
Куманово 2009 Лирија 77
Дино Баскет МЗТ Скопје УНИ БАНКА
Академија ФМП Борец Баскет
ТФТ Крива Паланка
домаќин гостин инфо
Баскет Кам Карпош Соколи 2000
Лирија 77 Академија ФМП
Крива Паланка Дино Баскет
Борец Баскет ТФТ
домаќин гостин инфо
Дино Баскет Борец Баскет
МЗТ Скопје УНИ БАНКА Крива Паланка
Спарта Баскет Кам
домаќин гостин инфо
Баскет Кам Куманово 2009
Борец Баскет МЗТ Скопје УНИ БАНКА
Карпош Соколи 2000 Спарта
домаќин гостин инфо
Академија ФМП Баскет Кам
Куманово 2009 Карпош Соколи 2000
Крива Паланка Борец Баскет
домаќин гостин инфо
Спарта Куманово 2009
Баскет Кам ТФТ
Карпош Соколи 2000 Академија ФМП
домаќин гостин инфо
Академија ФМП Спарта
Дино Баскет Баскет Кам
ТФТ Карпош Соколи 2000
домаќин гостин инфо
Спарта ТФТ
Баскет Кам МЗТ Скопје УНИ БАНКА
Карпош Соколи 2000 Дино Баскет
Куманово 2009 Академија ФМП
домаќин гостин инфо
Куманово 2009 ТФТ
Баскет Кам Крива Паланка
Карпош Соколи 2000 МЗТ Скопје УНИ БАНКА
Спарта Дино Баскет
домаќин гостин инфо
МЗТ Скопје УНИ БАНКА Спарта
Крива Паланка Карпош Соколи 2000
Дино Баскет Куманово 2009
Борец Баскет Баскет Кам
ТФТ Академија ФМП
домаќин гостин инфо
Академија ФМП Дино Баскет
Карпош Соколи 2000 Борец Баскет
Спарта Крива Паланка
Куманово 2009 МЗТ Скопје УНИ БАНКА
домаќин гостин инфо
Дино Баскет ТФТ
Крива Паланка Куманово 2009
МЗТ Скопје УНИ БАНКА Академија ФМП
Борец Баскет Спарта
домаќин гостин инфо
Академија ФМП Крива Паланка
ТФТ МЗТ Скопје УНИ БАНКА
Куманово 2009 Борец Баскет
домаќин гостин инфо
МЗТ Скопје УНИ БАНКА Дино Баскет
Борец Баскет Академија ФМП
Крива Паланка ТФТ
домаќин гостин инфо
Дино Баскет Крива Паланка
Карпош Соколи 2000 Баскет Кам
ТФТ Борец Баскет
домаќин гостин инфо
Баскет Кам Спарта
Борец Баскет Дино Баскет
Крива Паланка МЗТ Скопје УНИ БАНКА
домаќин гостин инфо
МЗТ Скопје УНИ БАНКА Борец Баскет
Спарта Карпош Соколи 2000
Куманово 2009 Баскет Кам
домаќин гостин инфо
Баскет Кам Академија ФМП
Борец Баскет Крива Паланка
Карпош Соколи 2000 Куманово 2009
домаќин гостин инфо
ТФТ Баскет Кам
Куманово 2009 Спарта
Академија ФМП Карпош Соколи 2000
домаќин гостин инфо
Баскет Кам Дино Баскет
Спарта Академија ФМП
Карпош Соколи 2000 ТФТ
домаќин гостин инфо
МЗТ Скопје УНИ БАНКА Баскет Кам
Академија ФМП Куманово 2009
Дино Баскет Карпош Соколи 2000
ТФТ Спарта

ВТОРА ЛИГА ЗАПАД МАЖИ 2018/2019

домаќин гостин инфо
Спортисимо (2) Тетекс ТТК (15)
Чаир 2030 (16) Црн Дрим (16)
Феникс 2010 (10) Ангели (17)
Гостивар (3) Спорт Тим (4)
Работнички (11) Хераклеа (13)
Партизан Мулти Шпед (13) ТНТ Ѓорче Петров (11)
домаќин гостин инфо
Хераклеа (13) Гостивар (3)
Црн Дрим (16) Спортисимо (2)
Ангели (17) Работнички (11)
Тетекс ТТК (15) Феникс 2010 (10)
ТНТ Ѓорче Петров (11) Чаир 2030 (16)
Спорт Тим (4) Партизан Мулти Шпед (13)
домаќин гостин инфо
Тетекс ТТК (15) Црн Дрим (16)
Гостивар (3) Ангели (17)
Спортисимо (2) ТНТ Ѓорче Петров (11)
Чаир 2030 (16) Спорт Тим (4)
Партизан Мулти Шпед (13) Хераклеа (13)
Работнички (11) Феникс 2010 (10)
домаќин гостин инфо
Хераклеа (13) Чаир 2030 (16)
Работнички (11) Гостивар (3)
Феникс 2010 (10) Црн Дрим (16)
ТНТ Ѓорче Петров (11) Тетекс ТТК (15)
Спорт Тим (4) Спортисимо (2)
Ангели (17) Партизан Мулти Шпед (13)
домаќин гостин инфо
Гостивар (3) Феникс 2010 (10)
Тетекс ТТК (15) Спорт Тим (4)
Партизан Мулти Шпед (13) Работнички (11)
Спортисимо (2) Хераклеа (13)
Црн Дрим (16) ТНТ Ѓорче Петров (11)
Чаир 2030 (16) Ангели (17)
домаќин гостин инфо
Феникс 2010 (10) ТНТ Ѓорче Петров (11)
Работнички (11) Чаир 2030 (16)
Хераклеа (13) Тетекс ТТК (15)
Спорт Тим (4) Црн Дрим (16)
Ангели (17) Спортисимо (2)
Гостивар (3) Партизан Мулти Шпед (13)
домаќин гостин инфо
Тетекс ТТК (15) Ангели (17)
Спортисимо (2) Работнички (11)
Црн Дрим (16) Хераклеа (13)
Партизан Мулти Шпед (13) Феникс 2010 (10)
ТНТ Ѓорче Петров (11) Спорт Тим (4)
Чаир 2030 (16) Гостивар (3)
домаќин гостин инфо
Хераклеа (13) ТНТ Ѓорче Петров (11)
Работнички (11) Тетекс ТТК (15)
Ангели (17) Црн Дрим (16)
Феникс 2010 (10) Спорт Тим (4)
Партизан Мулти Шпед (13) Чаир 2030 (16)
Гостивар (3) Спортисимо (2)
домаќин гостин инфо
Чаир 2030 (16) Феникс 2010 (10)
Тетекс ТТК (15) Гостивар (3)
Спорт Тим (4) Хераклеа (13)
Спортисимо (2) Партизан Мулти Шпед (13)
ТНТ Ѓорче Петров (11) Ангели (17)
Црн Дрим (16) Работнички (11)
домаќин гостин инфо
Феникс 2010 (10) Хераклеа (13)
Партизан Мулти Шпед (13) Тетекс ТТК (15)
Гостивар (3) Црн Дрим (16)
Чаир 2030 (16) Спортисимо (2)
Ангели (17) Спорт Тим (4)
Работнички (11) ТНТ Ѓорче Петров (11)
домаќин гостин инфо
ТНТ Ѓорче Петров (11) Гостивар (3)
Хераклеа (13) Ангели (17)
Тетекс ТТК (15) Чаир 2030 (16)
Спорт Тим (4) Работнички (11)
Црн Дрим (16) Партизан Мулти Шпед (13)
Спортисимо (2) Феникс 2010 (10)
домаќин гостин инфо
Хераклеа (13) Работнички (11)
Спорт Тим (4) Гостивар (3)
Тетекс ТТК (15) Спортисимо (2)
Црн Дрим (16) Чаир 2030 (16)
Ангели (17) Феникс 2010 (10)
ТНТ Ѓорче Петров (11) Партизан Мулти Шпед (13)
домаќин гостин инфо
Партизан Мулти Шпед (13) Спорт Тим (4)
Чаир 2030 (16) ТНТ Ѓорче Петров (11)
Феникс 2010 (10) Тетекс ТТК (15)
Гостивар (3) Хераклеа (13)
Работнички (11) Ангели (17)
Спортисимо (2) Црн Дрим (16)
домаќин гостин инфо
Хераклеа (13) Партизан Мулти Шпед (13)
Црн Дрим (16) Тетекс ТТК (15)
Феникс 2010 (10) Работнички (11)
Спорт Тим (4) Чаир 2030 (16)
Ангели (17) Гостивар (3)
ТНТ Ѓорче Петров (11) Спортисимо (2)
домаќин гостин инфо
Спортисимо (2) Спорт Тим (4)
Тетекс ТТК (15) ТНТ Ѓорче Петров (11)
Партизан Мулти Шпед (13) Ангели (17)
Црн Дрим (16) Феникс 2010 (10)
Гостивар (3) Работнички (11)
Чаир 2030 (16) Хераклеа (13)
домаќин гостин инфо
Феникс 2010 (10) Гостивар (3)
Работнички (11) Партизан Мулти Шпед (13)
Хераклеа (13) Спортисимо (2)
Спорт Тим (4) Тетекс ТТК (15)
ТНТ Ѓорче Петров (11) Црн Дрим (16)
Ангели (17) Чаир 2030 (16)
домаќин гостин инфо
Црн Дрим (16) Спорт Тим (4)
Тетекс ТТК (15) Хераклеа (13)
Спортисимо (2) Ангели (17)
Партизан Мулти Шпед (13) Гостивар (3)
Чаир 2030 (16) Работнички (11)
ТНТ Ѓорче Петров (11) Феникс 2010 (10)
домаќин гостин инфо
Работнички (11) Спортисимо (2)
Феникс 2010 (10) Партизан Мулти Шпед (13)
Хераклеа (13) Црн Дрим (16)
Спорт Тим (4) ТНТ Ѓорче Петров (11)
Гостивар (3) Чаир 2030 (16)
Ангели (17) Тетекс ТТК (15)
домаќин гостин инфо
Спортисимо (2) Гостивар (3)
Тетекс ТТК (15) Работнички (11)
ТНТ Ѓорче Петров (11) Хераклеа (13)
Спорт Тим (4) Феникс 2010 (10)
Црн Дрим (16) Ангели (17)
Чаир 2030 (16) Партизан Мулти Шпед (13)
домаќин гостин инфо
Гостивар (3) Тетекс ТТК (15)
Хераклеа (13) Спорт Тим (4)
Работнички (11) Црн Дрим (16)
Феникс 2010 (10) Чаир 2030 (16)
Партизан Мулти Шпед (13) Спортисимо (2)
Ангели (17) ТНТ Ѓорче Петров (11)
домаќин гостин инфо
Хераклеа (13) Феникс 2010 (10)
ТНТ Ѓорче Петров (11) Работнички (11)
Спортисимо (2) Чаир 2030 (16)
Црн Дрим (16) Гостивар (3)
Тетекс ТТК (15) Партизан Мулти Шпед (13)
Спорт Тим (4) Ангели (17)
домаќин гостин инфо
Феникс 2010 (10) Спортисимо (2)
Работнички (11) Спорт Тим (4)
Ангели (17) Хераклеа (13)
Гостивар (3) ТНТ Ѓорче Петров (11)
Чаир 2030 (16) Тетекс ТТК (15)
Партизан Мулти Шпед (13) Црн Дрим (16)
# Тим П И БОД
1 17 5 39
2 16 6 38
3 16 6 38
4 15 7 37
5 13 9 35
6 13 9 35
7 11 11 33
8 11 11 33
9 10 11 31
10 4 18 26
11 3 19 25
12 2 19 23