Ударни вести
  1. Кошаркарите од проектот „Заедно до U16“ на камп во Бугарија
  2. Репрезентативците до 14 години заминаа за Словенија
  3. Одржан технички состанок пред почетокот на ЕП в Скопје
  4. ФИБА измени на кошаркарски правила
  5. Само еден ден до почетокот на ЕП в Скопје

М14


# Тим П И БОД
1 2 0 4
2 1 1 3
3 1 1 3
4 0 2 2
домаќин гостин инфо
МЗТ Скопје Аеродром (1) Партизан Водно Санс (1)
домаќин гостин инфо
Вардар (0) Феникс (2)
домаќин гостин инфо
МЗТ Скопје Аеродром (1) Вардар (0)
домаќин гостин инфо
Партизан Водно Санс (1) Феникс (2)