Ударни вести
  1. Кошаркарите од проектот „Заедно до U16“ на камп во Бугарија
  2. Репрезентативците до 14 години заминаа за Словенија
  3. Одржан технички состанок пред почетокот на ЕП в Скопје
  4. ФИБА измени на кошаркарски правила
  5. Само еден ден до почетокот на ЕП в Скопје

М16


# Тим П И БОД
1 2 0 4
2 1 1 3
3 1 1 3
4 0 2 2
домаќин гостин инфо
Феникс (1) Партизан Водно Санс 1 (1)
домаќин гостин инфо
Вардар (2) Партизан Водно Санс 2 (0)
домаќин гостин инфо
Партизан Водно Санс 1 (1) Партизан Водно Санс 2 (0)
домаќин гостин инфо
Феникс (1) Вардар (2)