Ударни вести
  1. Информација за преоден рок во сите лиги за сезона 2018/2019
  2. Прв дел од планираната едукација на тренерите
  3. ИНФОРМАЦИЈА ЗА ПРЕОДЕН РОК ВО СИТЕ ЛИГИ ЗА СЕЗОНАТА 2017/2018
  4. Соопштение до јавноста
  5. КОНКУРС за кошаркарски судии
delegation icon
Делегирање
Прва лига мажи
delegation icon
Делегирање
Прва лига жени
delegation icon
Делегирање
Втора лига мажи ИСТОК
delegation icon
Делегирање
Втора лига мажи ЗАПАД
delegation icon
Делегирање
Младински лиги
delegation icon
Делегирање
Куп
newsletter icon
Билтен
Сениорски лиги
newsletter icon
Билтен
Младински лиги
newsletter icon
Билтен
Куп

Прва Лига Мажи

домаќин гостин инфо
АВ Охрид (3) Работнички (8)
Вардар (2) Куманово 2009 (4)
Гостивар (6) Кожув (4)
Фени Индустри (6) Пелистер (1)
Блокотехна (9) МЗТ Скопје Аеродром (7)
домаќин гостин инфо
МЗТ Скопје Аеродром (7) Шкупи (0)
Кожув (4) АВ Охрид (3)
Работнички (8) Пелистер (1)
Фени Индустри (6) Блокотехна (9)
Куманово 2009 (4) Гостивар (6)
домаќин гостин инфо
Вардар (2) МЗТ Скопје Аеродром (7)
Работнички (8) Кожув (4)
Блокотехна (9) Пелистер (1)
Шкупи (0) Фени Индустри (6)
АВ Охрид (3) Куманово 2009 (4)
домаќин гостин инфо
Блокотехна (9) Шкупи (0)
Пелистер (1) Кожув (4)
Фени Индустри (6) Вардар (2)
Куманово 2009 (4) Работнички (8)
МЗТ Скопје Аеродром (7) Гостивар (6)
домаќин гостин инфо
Шкупи (0) Пелистер (1)
АВ Охрид (3) МЗТ Скопје Аеродром (7)
Гостивар (6) Фени Индустри (6)
Вардар (2) Блокотехна (9)
Кожув (4) Куманово 2009 (4)
домаќин гостин инфо
Пелистер (1) Куманово 2009 (4)
Шкупи (0) Вардар (2)
Фени Индустри (6) АВ Охрид (3)
Блокотехна (9) Гостивар (6)
МЗТ Скопје Аеродром (7) Работнички (8)
домаќин гостин инфо
АВ Охрид (3) Блокотехна (9)
Гостивар (6) Шкупи (0)
Работнички (8) Фени Индустри (6)
Кожув (4) МЗТ Скопје Аеродром (7)
Вардар (2) Пелистер (1)
домаќин гостин инфо
Шкупи (0) АВ Охрид (3)
Вардар (2) Гостивар (6)
Блокотехна (9) Работнички (8)
Фени Индустри (6) Кожув (4)
МЗТ Скопје Аеродром (7) Куманово 2009 (4)
домаќин гостин инфо
Работнички (8) Шкупи (0)
Куманово 2009 (4) Фени Индустри (6)
Кожув (4) Блокотехна (9)
АВ Охрид (3) Вардар (2)
Гостивар (6) Пелистер (1)
домаќин гостин инфо
Шкупи (0) Кожув (4)
Пелистер (1) МЗТ Скопје Аеродром (7)
Гостивар (6) АВ Охрид (3)
Блокотехна (9) Куманово 2009 (4)
Вардар (2) Работнички (8)
домаќин гостин инфо
Куманово 2009 (4) Шкупи (0)
Работнички (8) Гостивар (6)
Кожув (4) Вардар (2)
АВ Охрид (3) Пелистер (1)
МЗТ Скопје Аеродром (7) Фени Индустри (6)

Прва лига видео

# Тим П И БОД
1 9 1 19
2 8 1 17
3 7 2 16
4 6 3 15
5 6 3 15
6 4 5 13
7 4 5 13
8 3 6 12
9 2 7 11
10 1 8 10
11 0 9 8

Спонзори