Ударни вести
  1. Јавен повик за проверување на способностите за спортски вештини на учениците кај кои има интерес за запишување во Спортска Академија
  2. Распоред на натпревари од КУП 2019
  3. Информација за втор преоден рок во сите лиги за сезона 2018/2019
  4. Информација за преоден рок во сите лиги за сезона 2018/2019
  5. Прв дел од планираната едукација на тренерите
delegation icon
Делегирање
Суперлига и Плејаут
delegation icon
Делегирање
Прва лига жени
delegation icon
Делегирање
Втора лига мажи
delegation icon
Делегирање
Младински лиги
delegation icon
Делегирање
Куп
newsletter icon
Билтен
Сениорски лиги
newsletter icon
Билтен
Младински лиги
newsletter icon
Билтен
Куп

Супер Лига Мажи

домаќин гостин инфо
Куманово 2009 (12) Работнички (23)
Кожув (13) МЗТ Скопје Аеродром (25)
Блокотехна (21) Гостивар (20)
домаќин гостин инфо
Работнички (23) Кожув (13)
МЗТ Скопје Аеродром (25) Блокотехна (21)
Гостивар (20) Куманово 2009 (12)
домаќин гостин инфо
Блокотехна (21) Кожув (13)
Гостивар (20) Работнички (23)
Куманово 2009 (12) МЗТ Скопје Аеродром (25)
домаќин гостин инфо
Работнички (23) Блокотехна (21)
Кожув (13) Куманово 2009 (12)
МЗТ Скопје Аеродром (25) Гостивар (20)
домаќин гостин инфо
Куманово 2009 (12) Блокотехна (21)
Гостивар (20) Кожув (13)
МЗТ Скопје Аеродром (25) Работнички (23)
домаќин гостин инфо
Гостивар (20) Блокотехна (21)
Работнички (23) Куманово 2009 (12)
МЗТ Скопје Аеродром (25) Кожув (13)
домаќин гостин инфо
Куманово 2009 (12) Гостивар (20)
Блокотехна (21) МЗТ Скопје Аеродром (25)
Кожув (13) Работнички (23)
домаќин гостин инфо
Работнички (23) Гостивар (20)
Кожув (13) Блокотехна (21)
МЗТ Скопје Аеродром (25) Куманово 2009 (12)
домаќин гостин инфо
Блокотехна (21) Работнички (23)
Гостивар (20) МЗТ Скопје Аеродром (25)
Куманово 2009 (12) Кожув (13)
домаќин гостин инфо
Работнички (23) МЗТ Скопје Аеродром (25)
Блокотехна (21) Куманово 2009 (12)
Кожув (13) Гостивар (20)

Прва лига видео

# Тим П И БОД
1 25 4 54
2 23 6 52
3 21 8 50
4 20 9 49
5 13 16 42
6 12 17 40

Спонзори

Пријатели