Ударни вести
  1. Информација за втор преоден рок во сите лиги за сезона 2018/2019
  2. Информација за преоден рок во сите лиги за сезона 2018/2019
  3. Прв дел од планираната едукација на тренерите
  4. ИНФОРМАЦИЈА ЗА ПРЕОДЕН РОК ВО СИТЕ ЛИГИ ЗА СЕЗОНАТА 2017/2018
  5. Соопштение до јавноста
delegation icon
Делегирање
Прва лига мажи
delegation icon
Делегирање
Прва лига жени
delegation icon
Делегирање
Втора лига мажи ИСТОК
delegation icon
Делегирање
Втора лига мажи ЗАПАД
delegation icon
Делегирање
Младински лиги
delegation icon
Делегирање
Куп
newsletter icon
Билтен
Сениорски лиги
newsletter icon
Билтен
Младински лиги
newsletter icon
Билтен
Куп

Прва Лига Мажи

домаќин гостин инфо
АВ Охрид (4) Работнички (16)
Вардар (4) Куманово 2009 (8)
Гостивар (13) Кожув (10)
Фени Индустри (10) Пелистер (4)
Блокотехна (14) МЗТ Скопје Аеродром (15)
домаќин гостин инфо
МЗТ Скопје Аеродром (15) Шкупи (0)
Кожув (10) АВ Охрид (4)
Работнички (16) Пелистер (4)
Фени Индустри (10) Блокотехна (14)
Куманово 2009 (8) Гостивар (13)
домаќин гостин инфо
Вардар (4) МЗТ Скопје Аеродром (15)
Работнички (16) Кожув (10)
Блокотехна (14) Пелистер (4)
Шкупи (0) Фени Индустри (10)
АВ Охрид (4) Куманово 2009 (8)
домаќин гостин инфо
Блокотехна (14) Шкупи (0)
Пелистер (4) Кожув (10)
Фени Индустри (10) Вардар (4)
Куманово 2009 (8) Работнички (16)
МЗТ Скопје Аеродром (15) Гостивар (13)
домаќин гостин инфо
Шкупи (0) Пелистер (4)
АВ Охрид (4) МЗТ Скопје Аеродром (15)
Гостивар (13) Фени Индустри (10)
Вардар (4) Блокотехна (14)
Кожув (10) Куманово 2009 (8)
домаќин гостин инфо
Пелистер (4) Куманово 2009 (8)
Шкупи (0) Вардар (4)
Фени Индустри (10) АВ Охрид (4)
Блокотехна (14) Гостивар (13)
МЗТ Скопје Аеродром (15) Работнички (16)
домаќин гостин инфо
АВ Охрид (4) Блокотехна (14)
Гостивар (13) Шкупи (0)
Работнички (16) Фени Индустри (10)
Кожув (10) МЗТ Скопје Аеродром (15)
Вардар (4) Пелистер (4)
домаќин гостин инфо
Шкупи (0) АВ Охрид (4)
Вардар (4) Гостивар (13)
Блокотехна (14) Работнички (16)
Фени Индустри (10) Кожув (10)
МЗТ Скопје Аеродром (15) Куманово 2009 (8)
домаќин гостин инфо
Работнички (16) Шкупи (0)
Куманово 2009 (8) Фени Индустри (10)
Кожув (10) Блокотехна (14)
АВ Охрид (4) Вардар (4)
Гостивар (13) Пелистер (4)
домаќин гостин инфо
Шкупи (0) Кожув (10)
Пелистер (4) МЗТ Скопје Аеродром (15)
Гостивар (13) АВ Охрид (4)
Блокотехна (14) Куманово 2009 (8)
Вардар (4) Работнички (16)
домаќин гостин инфо
Куманово 2009 (8) Шкупи (0)
Работнички (16) Гостивар (13)
Кожув (10) Вардар (4)
АВ Охрид (4) Пелистер (4)
МЗТ Скопје Аеродром (15) Фени Индустри (10)
домаќин гостин инфо
Пелистер (4) Фени Индустри (10)
Куманово 2009 (8) Вардар (4)
Кожув (10) Гостивар (13)
МЗТ Скопје Аеродром (15) Блокотехна (14)
Работнички (16) АВ Охрид (4)
домаќин гостин инфо
Гостивар (13) Куманово 2009 (8)
Пелистер (4) Работнички (16)
Шкупи (0) МЗТ Скопје Аеродром (15)
Блокотехна (14) Фени Индустри (10)
АВ Охрид (4) Кожув (10)
домаќин гостин инфо
МЗТ Скопје Аеродром (15) Вардар (4)
Кожув (10) Работнички (16)
Фени Индустри (10) Шкупи (0)
Куманово 2009 (8) АВ Охрид (4)
Пелистер (4) Блокотехна (14)
домаќин гостин инфо
Шкупи (0) Блокотехна (14)
Вардар (4) Фени Индустри (10)
Кожув (10) Пелистер (4)
Работнички (16) Куманово 2009 (8)
Гостивар (13) МЗТ Скопје Аеродром (15)
домаќин гостин инфо
Пелистер (4) Шкупи (0)
Куманово 2009 (8) Кожув (10)
Блокотехна (14) Вардар (4)
Фени Индустри (10) Гостивар (13)
МЗТ Скопје Аеродром (15) АВ Охрид (4)
домаќин гостин инфо
АВ Охрид (4) Фени Индустри (10)
Вардар (4) Шкупи (0)
Куманово 2009 (8) Пелистер (4)
Работнички (16) МЗТ Скопје Аеродром (15)
Гостивар (13) Блокотехна (14)
домаќин гостин инфо
Шкупи (0) Гостивар (13)
Пелистер (4) Вардар (4)
МЗТ Скопје Аеродром (15) Кожув (10)
Фени Индустри (10) Работнички (16)
Блокотехна (14) АВ Охрид (4)
домаќин гостин инфо
Гостивар (13) Вардар (4)
АВ Охрид (4) Шкупи (0)
Работнички (16) Блокотехна (14)
Кожув (10) Фени Индустри (10)
Куманово 2009 (8) МЗТ Скопје Аеродром (15)
домаќин гостин инфо
Пелистер (4) Гостивар (13)
Шкупи (0) Работнички (16)
Вардар (4) АВ Охрид (4)
Блокотехна (14) Кожув (10)
Фени Индустри (10) Куманово 2009 (8)
домаќин гостин инфо
Работнички (16) Вардар (4)
Куманово 2009 (8) Блокотехна (14)
АВ Охрид (4) Гостивар (13)
МЗТ Скопје Аеродром (15) Пелистер (4)
Кожув (10) Шкупи (0)
домаќин гостин инфо
Пелистер (4) АВ Охрид (4)
Гостивар (13) Работнички (16)
Шкупи (0) Куманово 2009 (8)
Фени Индустри (10) МЗТ Скопје Аеродром (15)
Вардар (4) Кожув (10)

Прва лига видео

# Тим П И БОД
1 16 2 34
2 15 3 33
3 14 4 32
4 13 5 31
5 10 8 28
6 10 7 27
7 8 9 25
8 4 14 22
9 4 14 22
10 4 14 22
11 0 18 17

Спонзори

Пријатели